Fördelar med medlemskap

I dagens samhälle med ökad konkurrens och med så många som säger sig vara piercing-experter, så kan ASAP ge dig trovärdigheten du behöver för att stå ut från mängden.
Våra stränga krav och höga standards åtföljs noga.
De konsumenter/kunder som har lärt sig skillnaden mellan så kallade professionella och medlemmar i ASAP kommer att söka upp er. De kommer att gynna ASAP-medlemmar både för piercings och för rådfrågning.
När du blir medlem i ASAP så får du förtroendet från dina kunder och stöd och respekt från dina jämlikar. Det ger dig även tillgång till den kollektiva kunskapen och erfarenheten hos dina kollegor.
Som medlem får du detta:

  • Som medlem får du rabatt vid specifika workshops och utbildningsevenemang anordnade av ASAP.
  • Rabatt på sporprovstester från SAFE Sterilization.
  • Möjlighet att rösta och göra din röst hörd. Vi ser gärna att medlemmar blir involverade i föreningen. Känner du att något kan göras bättre, var med och hjälp till.
    Som medlem i styrelsen har man även 50% rabatt på heltäckande konferens-pass vid APPs årliga konvent, så att sitta med i styrelsen har sina fördelar. Tar man del av den rabatten så får man ställa upp på viss volontärarbete under konventet.
  • Du blir listad på ASAPs hemsida. Många kunder känner till ASAP, litar på våra medlemmar och vill endast gå till våra studios, där de känner sig trygga. Dessa konsumenter använder medlemslistan på vår hemsida för att hitta medlemmar i deras region och för att rekommendera åt vänner och bekanta.